Serveis

Procesosos i manipulació

Disposem de vàries màquines per oferir qualsevol tipus de tractament sobre els materials que venem, podem oferir peces úniques, artesanals o grans sèries.

Tall amb làser

Disposem de dues màquines làser d’ultima generació. El làser ens permet fer amb una mateixa màquina tallar i grabar peces amb formes geomètriques 2D amb una gran precisió i qualitat deixant un acabat polit. El grabat ens permet fer escrits i dibuixos amb una gran qualitat. La mida màxima de tall és de 2000 x 3000 i fins a un gruix de 30 mm. Aquest sistema de tall ens permet fer peces úniques o gran sèries amb una màxima optimització del material.

Tall i Mecanitzat per CNC

Disposem d’una fresadora de control numèric. Amb la fresa podem oferir talls i gravats de les peces amb un mínim de temps, obtenint contorns nets i exactes amb un cost inferior al làser. Les gravacions del metacrilat amb fresa, tenen un efecte òptic molt intens, molt adequat amb treballs artístics. Poden tallar, foradar, fer encaixos i buidats per petites o grans sèries. La superfície útil del mecanitzat és de 3000 x 2000.

Pulir

Disposem d’una rectificadora amb fresa de diamant que poleix les peces fins 2000 mm de llarg. Apte per peces rectes de fins a 120 mm de gruix.

Plegat

Disposem d’una màquina plegadora. Podem fer amb un sol cop varis plegats. La mida màxima de treball és de 2000 mm. Apte per plegar planxes termoplàstiques (PMMA, PVC, PS i PC)

Termoconformat

Disposem d’un torn de circulació d’aire calent per a la termoconformació. La mida màxima de treball és de 2000 x 1000. Podem fer peces com carenats de moto o safates.

Encolat

Soldem les peces amb coles i productes específics per a cada material. També fem servir infrarojos depenent del tipus de peça.

Impressió

Oferim el servei d’impressió amb serigrafia o impressió digital.

Materials