Serveis

PROCESSOS I MANIPULATS

Disposem de vàries màquines per oferir qualsevol tipus de tractament sobre els materials que venem, podem oferir peces úniques, artesanals o grans sèries.

TALL AMB SERRA

Disposem de dues serres circulars amb taula mòbil i amb subjecció pneumàtica per a peces de fins a 110 mm. El tall de les peces deixa un acabat no polit, per la qual cosa després han de ser repassats amb la rectificadora.

TALL AMB LÀSER

Disposem d’una màquina làser d’ultima generació. El làser ens permet fer amb una mateixa màquina tallar i grabar peces amb formes geomètriques 2D amb una gran precisió i qualitat deixant un acabat polit. El grabat ens permet fer escrits i dibuixos amb una gran qualitat. La mida màxima de tall és de 1250 x 3000 i fins a un gruix de 30 mm. Aquest sistema de tall ens permet fer peces úniques o gran sèries amb una màxima optimització del material.

MECANITZAT PER CNC

Disposem d’una fresadora de control numèric. Amb la fresa podem oferir talls i gravats de les peces amb un mínim de temps, obtenint contorns nets i exactes amb un cost inferior al làser. Les gravacions del metacrilat amb fresa, tenen un efecte òptic molt intens, molt adequat amb treballs artístics. Poden tallar, foradar, fer encaixos i buidats per petites o grans sèries. La superfície útil del mecanitzat és de 3000 x 2000.

PULIR

Disposem d’una rectificadora amb fresa de diamant que poleix les peces fins 2000 mm de llarg. Apte per peces rectes de fins a 120 mm de gruix. La rectificadora corretgeix les imperfeccions que el tall amb serra hagi pogut fer a la peça. També disposem d’una mola de drap per polir manualment peces especials o artístiques i d’una màquina amb flama amb la mateixa funció.

PLEGAT

Disposem d’una màquina plegadora amb calentament per irradiació amb resistència de quarts. Podem fer amb un sol cop varis plegats. El plegat és més econòmic que l’encolat i dóna els escaires un punt rodó depenent del gruix de la peça. La mida màxima de treball és de 2000 mm. Apte per plegar planxes termoplàstiques (PMMA, PVC, PS i PC)

TERMOCONFORMAT

Disposem d’un torn de circulació d’aire calent per a la termoconformació. Aplicant segons la peça de 150 a 180º. La mida màxima de treball és de 2000 x 1000. Podem fer peces com carenats de moto o safates.

ENCOLAT

Soldem les peces amb coles i productes específics per a cada material. També fem servir infrarojos depenent del tipus de peça.

IMPRESSIÓ

Oferim el servei d’impressió amb serigrafia o impressió digital.

Materials